Van de voorzitter

 

Kerstmis 2021

Het is traditie dat men aan het einde van een jaar een terugblik geeft en vooruitziet.
Een jaar als 2021, dat is begonnen met hindernissen en weer eindigt met hindernissen. Als we daar op terugzien is dit geen makkelijk jaar geweest voor onze vereniging.
De pandemie heeft het leven in vrijwel alle facetten op zijn kop gezet. Eenieder heeft in zijn omgeving er wel mee te maken gekregen of heeft er weet van. Waar dit zal eindigen is dan ook zeker “koffiedik kijken”.

Voor VENÉCO VELO heeft dit ook gevolgen gehad. Geen competitie spelen en niet trainen in het begin van het jaar. En dan ook geen MAXI-kamp omdat de onzekerheid maar bleef  voortduren. Het bestuur heeft toen een “duur” besluit moeten nemen om het risico dat er besmettingen zouden komen niet aan te gaan.
Een mooi en belangrijk feit voor het voortbestaan van onze mooie vereniging is de toezegging van onze hoofdsponsor VENÉCO om het lopende contract met 3 jaar te verlengen.

Sportief gezien zijn we weinig opgeschoten door de stilstand. Met veel inzet en energie van allen die daarbij betrokken zijn, is het nieuwe seizoen in september weer van start gegaan.
En net als alles weer een klein beetje op orde is, komt er in november een kink in de kabel die de boel wederom op scherp zet. Het is in en in triest voor het verenigingsleven dat ons dit overkomt.
Laten we hopen dat het tij gaat keren en in januari alles weer opgepakt kan worden, zodat we toch nog kunnen “ballen” en aan de tweede helft van het zaalseizoen kunnen beginnen.

Voor het bestuur is het een ongelooflijk zwaar jaar geweest door al de zijdelingse inbreuken op het reilen en zeilen van onze mooie vereniging. Juist door de magere bezetting is de druk op de zittende bestuursleden erg groot. Ik spreek dan ook de wens uit dat er mensen opstaan die bereid zijn om zitting te nemen in het bestuur om zo gezamenlijk de toekomst van VENÉCO VELO Handbal te waarborgen.

Hoe dan ook, we houden het hoofd omhoog en zien de toekomst zonnig tegemoet. We hebben met elkaar laten zien dat we flexibel zijn en met veranderingen en onverwachte situaties om kunnen gaan.

Namens het bestuur wens ik een ieder die betrokken is bij de gezelligste handbalvereniging fijne Kerstdagen, een goede jaarwisseling en een gezond en sportief 2022.

Henk de Groot, voorzitter

Streefbedrag gehaald: Marco kan naar Duitsland

Vorige week vrijdag 8 oktober stond VENÉCO VELO Handbal als één grote familie op voor Marco Korving om geld in te zamelen voor zijn behandeling in Duitsland.

Deze inzameling is een groot succes geworden en het streefbedrag is mede hierdoor gehaald.

Wij bedanken iedereen die zich heeft ingezet om deze inzamelingsactie tot een groot succes te maken. De kinderen die 4000 euro bij elkaar hebben gerend met de sponsorloop.

De vrijwilligers die hebben geholpen tijdens het benefietdiner. Alle bedrijven en mensen die items voor de loting en de veiling beschikbaar hebben gesteld. Iedereen heel erg bedankt!
De foto’s en de video geven een prachtige sfeerimpressie van deze bijzonder avond.

 

 

Kabouterhandbal,

Dit seizoen start VENÉCO VELO met Kabouterhandbal.

Kabouterhandbal is speciaal voor jongens en meisjes van 4 en 5 jaar die op een leuke, ontspannen en laagdrempelige manier kennis willen maken met handbal. Plezier in spelen staat hierbij voorop.

Het Kabouterhandbal bij VENÉCO VELO is gericht op motorisch en sociaal-emotionele ontwikkeling van de kinderen en bevat een breed aanbod van spelenderwijs oefenen en bewegen met de bal. De trainingen worden verzorgd door Patricia Vonk. Met haar achtergrond als handbalster en gymdocent kan zij met veel enthousiasme en als professional deze jonge leeftijdsgroep begeleiden en kennis laten maken met handbalspel.

Meetrainen?
Meetrainen kan op dinsdagmiddag van 16:00 tot 17:00. In de vakanties zijn er geen trainingen.
De kabouters van VENÉCO VELO spelen nog geen wedstrijden, dit wordt vanaf de F-jeugd (6 jaar) gedaan.

Wil je je opgeven voor een proeftraining? Stuur dan een mail naar kabouters@hvvelo.nl.

Aanmelden?
Wil je je aanmelden als lid? Ga naar [Lid worden].
Gezien het grote aantal enthousiaste nieuwe leden zou het kunnen dat uw zoon of dochter op een wachtlijst komt.

 

Onze sponsors

Nieuws

Welkom bij VENÉCO VELO. Wat leuk dat je onze website bezoekt! Wil je op de hoogte blijven van wat allemaal gebeurt bij VENECO VELO, kun je ons het beste volgen op Facebook (zie rechts). Daar vind je al ons nieuws, van wedstrijdschema’s tot evenementen en wedstrijdverslagen.
Omslagafbeelding voor VENÉCO VELO Handbal
979
VENÉCO VELO Handbal

VENÉCO VELO Handbal

De leukste handbalvereniging uit het Westland

𝗟𝗮𝘀𝘁 𝗴𝗮𝗺𝗲 𝗼𝗳 𝘁𝗵𝗲 𝗠𝗮𝗶𝗻 𝗥𝗼𝘂𝗻𝗱 🎯De TeamNL Handbalheren spelen vandaag de laatste wedstrijd in de Main Round tegen Kroatië 💪De wedstrijd begint om 18:00 uur en is live te volgen via Ziggo Sport kanaal 14 & Ziggo Sport Select 📺#handbal #hndbl #wateringen #velo #venecovelo #hvvelo #handbalhelden #grootstehandbalvereniging #deleukstehandbalvereniging ... See MoreSee Less
View on Facebook
Sponsorkliks updateIn december is 65 euro commissie bijgeschreven op het SponsorKliks account van VENÉCO VELO.Iedereen bedankt die heeft meegeholpen door te SponsorKlikken!Op onze homepage www.hvvelo.nl/ vind je de link naar onze Sponsorkliks pagina. ... See MoreSee Less
View on Facebook
En mixen maar!Onze heren van de C, B en Senioren hebben gisteren onderling gespeeld. Van de normale teamsamenstelling was niets meer over, maar daardoor ontstond er wel een mooie mix van jong en oud (en vaders en zoons) die zij aan zij voor de punten gingen. #handbal #hndbl #wateringen #velo #venecovelo #hvvelo #handbalhelden #grootstehandbalvereniging #deleukstehandbalvereniging ... See MoreSee Less
View on Facebook