Corona beleid VENECO VELO handbal

Update per zaterdag 13 november 2021, 18:00 uur.

Naar aanleiding van de persconferentie van vrijdag 12 november zijn de richtlijnen omtrent het bezoeken van sportwedstrijden aangepast. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en het NHV en verzoeken al onze leden, vrijwilligers en bezoekers hetzelfde te doen.

Dat betekent o.a. dat je, als je ouder bent dan 18 jaar, een coronatoegangsbewijs (CTB) moet kunnen laten zien wanneer je onze locatie bezoekt. Ook verzoeken we je om je aan de basisregels te houden.

Publiek is niet toegestaan bij de wedstrijden. Een uitzondering geldt voor de noodzakelijke teambegeleiding en wedstrijd ondersteuning, mits beperkt tot een minimum. 

Op bezoek bij VENÉCO VELO Handbal

Kom je als vereniging bij VENÉCO VELO Handbal op bezoek? Dan vragen we je het aantal auto’s en het aantal chauffeurs tot een absoluut minimum te beperken. 

De chauffeurs mogen, na de Corona Check, de zaal als groep betreden. Na afloop van de wedstrijd verlaten zij de zaal direct, zodat de volgende groep naar binnen kan. 

Thuiswedstrijd VENÉCO VELO Handbal

Iedere wedstrijd hebben we ook een aantal vrijwilligers nodig die taken vervullen voor en tijdens de wedstrijd van een team, denk bijvoorbeeld aan de wedstrijdtafel. 

Deze taken worden vaak uitgevoerd door ouders van het desbetreffende team. Zij mogen – mits in functie – aanwezig zijn in de hal tijdens de wedstrijd. 

Livestream

We zetten ons ervoor in om een aantal wedstrijden in het weekend via de livestream aan te bieden. Vooralsnog komen daar alleen wedstrijden die in hal 1 gespeeld worden voor in aanmerking. LINK NAAR FACEBOOK LIVESTREAM

Coronatoegangsbewijs

Klik hier voor meer informatie over het Coronatoegangsbewijs.