Coronabeleid VENÉCO VELO handbal

Update per zondag 19 december 2021, 14:00 uur

De maatregelen van 28 november 2021 zijn na de persconferentie van 18 december per 19 december 2021 aangepast en gelden in ieder geval tot en met 14 januari 2022. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en het NHV en verzoeken al onze leden, vrijwilligers en bezoekers hetzelfde te doen.

Accommodatie gesloten

De accommodatie is dagelijks geopend tot 17.00 uur en gesloten van 17.00 uur tot 05.00 uur. Hal 1 en 2, de kantine en de kleedkamers zijn gesloten (voor alle amateursport).

Wedstrijden afgelast

In de handball-app en op onze website kun je zien dat het NHV de wedstrijden op afgelast zet.

Trainingen tijdelijk gestopt

Er mag wel getraind worden, maar uitsluitend buiten en tussen 05.00 uur en 17.00 uur. De regels hiervoor zijn:

• Volwassenen vanaf 18 jaar mogen trainen met max. 2 personen, exclusief trainer, op 1,5 meter afstand.
  • Kinderen tot en met 17 jaar mogen trainen en onderling met teams van de eigen club wedstrijden spelen zonder 1,5 m afstand te houden.
  • Bij trainingen is publiek niet toegestaan.

Hoe nu verder?

Voorlopig kiest het bestuur van VENÉCO VELO Handbal ervoor om alle trainingen en activiteiten, ook buiten, niet door te laten gaan. Zodra we, uiteraard in overleg met onze Technische Commissie, Coördinatoren en trainers ruimte zien om hier verandering in te brengen, dan zullen we onze leden hierover op de gebruikelijke wijze informeren.