Multi Supplies supertrots op nieuwe A-locatie Honselersdijk

 

Honselersdijk – Op 2 januari is Multi Supplies Westland verhuisd naar de nieuwe locatie in Honselersdijk. De totaalleverancier in etiketten en kantoor-supplies laat ‘de Pyramide’ aan de Middel Broekweg achter zich en heeft zijn intrek genomen op Jupiter 240. Hier heeft het bedrijf een dubbel zo grote oppervlakte tot zijn beschikking. Multi Supplies is enorm blij met de nieuwe vestiging, die in verbinding staat met veiling Flora Holland Honselersdijk én een echte A-locatie is.

“We zijn supertrots op deze zichtlocatie, als je ernaartoe rijdt schijnen de neonletters je tegemoet”, aldus Mike van der Laarse, oprichter van het in bedrijf. Onlangs zette Van der Laarse een stap terug als directeur en gaf daarmee ruim baan aan een nieuwe, jongere generatie. De huidige directie wordt gevormd door Nick Eveleens, Erik van der Voort en Ron de Raaij. Laatstgenoemde is vestigingsmanager van Multi Supplies Honselersdijk. Hij vertelt: “Door ruimtegebrek en een onzekere toekomst met betrekking tot de Pyramide zijn we op zoek gegaan naar nieuwe mogelijkheden. Het is ons gelukt om op het veilingterrein te blijven op een goed bereikbare locatie.”

Multi Supplies handhaaft zich al ruim 30 jaar als ondernemer. In 1988 is het bedrijf in Aalsmeer opgericht. Destijds begon het met telexrollen en printpapier maar vandaag de dag vormen etiketten en stickers ten behoeve van de tuinbouw, sierteelt en groente- en fruitsector de corebusiness. Deze informatiedragers in stickervorm vind je terug op tal van verpakte planten en bloemen. Om een indruk te geven: Multi Supplies heeft (en levert) dit soort stickers voor heel veel Nederlandse en Europese supermarkten op voorraad.
Het bedrijf onderscheidt zich in deze branche met een enorm grote voorraadruimte, in zowel de vestiging Aalsmeer (F.A. Wentstraat 6) als Honselersdijk, en daarnaast met een supersnelle levering. Kleine of grote aantallen, telefonisch of via de webshop.

 

 

 

Onze sponsors

Nieuws

Welkom bij VENÉCO VELO. Wat leuk dat je onze website bezoekt! Wil je op de hoogte blijven van wat allemaal gebeurt bij VENECO VELO, kun je ons het beste volgen op Facebook (zie rechts). Daar vind je al ons nieuws, van wedstrijdschema’s tot evenementen en wedstrijdverslagen.
Omslagafbeelding voor VENÉCO VELO Handbal
1,131
VENÉCO VELO Handbal

VENÉCO VELO Handbal

De leukste handbalvereniging uit het Westland

4 hours ago

VENÉCO VELO Handbal
𝐒𝐮𝐩𝐩𝐨𝐫𝐭𝐞𝐫𝐬 𝐯𝐚𝐧 𝐕𝐄𝐋𝐎 𝐦𝐚𝐤𝐞𝐧 𝐠𝐨𝐮𝐝𝐞𝐧 𝐭𝐢𝐣𝐝𝐞𝐧 𝐦𝐞𝐞.Opnieuw kan er een uniek hoofdstuk worden bijgeschreven in de toch al rijke historie van handbalvereniging VELO. De twee Europa Cupduels, zaterdag in Turkije en volgende week in Wateringen, vormen een mijlpaal voor de speelsters én de supporters.Lees hele stuk van Peter Lotman op www.hvvelo.nl/nieuws#handbal #hndbl #wateringen #velo #venecovelo #hvvelo #handbalhelden #grootstehandbalvereniging #ehf #europa #wijgaaneuropain ... See MoreSee Less
View on Facebook
𝗢𝗽𝗿𝗼𝗲𝗽 𝘁𝗼𝘁 𝗵𝗲𝘁 𝗯𝗶𝗷𝘄𝗼𝗻𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗔𝗹𝗴𝗲𝗺𝗲𝗻𝗲 𝗟𝗲𝗱𝗲𝗻 𝗩𝗲𝗿𝗴𝗮𝗱𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴 𝟮𝟬𝟮𝟯De ALV wordt gehouden op 27-09-2023Aanvang 20.30 uur in de lage bar van de VELO kantine.AGENDA1. Opening door de voorzitter2. Vaststellen agenda3. Ingekomen stukken4. a. Notulen ALV 2022 b. Notulen ALV financieel 20225. Wijziging naam selectiebijdrage naar trainingsbijdrage6. Jaarverslagen individuele commissies en toelichting7. Verslag jaarrekening 2022-2023 Verslag kascommissie Verkiezing nieuwe kascommissie8. Begroting 2023-20249. Verkiezing bestuursleden aftredend en herkiesbaar: Edwin Nadorp aftreden en niet herkiesbaar: Maaike van der LoosKandidaten voor het bestuur kunnen zich aanmelden via email secretaris@hvvelo.nl10. Rondvraag11. Sluiting van de vergaderingWij hopen u allen te zien op 27 september 2023.Het BestuurVENECO VELO handbal ... See MoreSee Less
View on Facebook
DSVD - VENÉCO VELO VELO was met de gedachten al bij het uitstapje in de Europa Cup naar Turkije. In Deurningen was DSVD met 34-32 te sterk. Bij de rust waren beide teams nog in evenwicht: 17-17. Dat kwam overigens, omdat het team van coach Nico Stet een 12-17 voorsprong door zwak verdedigen alsnog uit handen gaf.Na het wisselen kwam VELO, zonder de geblesseerde keepster Femke Erkens, niet meer in het juiste ritme. Het kwam nog wel even terug tot 28-27, maar in de slotfase kon er toch geen punt worden gepakt. Bij 33-32 in het voordeel van DSVD had VELO nog de mogelijkheid op een doelpunt, maar de treffer bleef uit, waarna de thuisclub de 34-32 binnen schoot.Angelique van Duijvenbode en Carmen Riepe waren met elk acht doelpunten de beste schutters. Lexie Louwerens, overgekomen van Quintus, toonde zich een aanwinst met vijf treffers.AD SPORT/PETER LOTMANFoto's 📸: Wilma van Steenbergen#handbal #hndbl #wateringen #velo #venecovelo #hvvelo #handbalhelden #grootstehandbalvereniging ... See MoreSee Less
View on Facebook