Multi Supplies supertrots op nieuwe A-locatie Honselersdijk

 

Honselersdijk – Op 2 januari is Multi Supplies Westland verhuisd naar de nieuwe locatie in Honselersdijk. De totaalleverancier in etiketten en kantoor-supplies laat ‘de Pyramide’ aan de Middel Broekweg achter zich en heeft zijn intrek genomen op Jupiter 240. Hier heeft het bedrijf een dubbel zo grote oppervlakte tot zijn beschikking. Multi Supplies is enorm blij met de nieuwe vestiging, die in verbinding staat met veiling Flora Holland Honselersdijk én een echte A-locatie is.

“We zijn supertrots op deze zichtlocatie, als je ernaartoe rijdt schijnen de neonletters je tegemoet”, aldus Mike van der Laarse, oprichter van het in bedrijf. Onlangs zette Van der Laarse een stap terug als directeur en gaf daarmee ruim baan aan een nieuwe, jongere generatie. De huidige directie wordt gevormd door Nick Eveleens, Erik van der Voort en Ron de Raaij. Laatstgenoemde is vestigingsmanager van Multi Supplies Honselersdijk. Hij vertelt: “Door ruimtegebrek en een onzekere toekomst met betrekking tot de Pyramide zijn we op zoek gegaan naar nieuwe mogelijkheden. Het is ons gelukt om op het veilingterrein te blijven op een goed bereikbare locatie.”

Multi Supplies handhaaft zich al ruim 30 jaar als ondernemer. In 1988 is het bedrijf in Aalsmeer opgericht. Destijds begon het met telexrollen en printpapier maar vandaag de dag vormen etiketten en stickers ten behoeve van de tuinbouw, sierteelt en groente- en fruitsector de corebusiness. Deze informatiedragers in stickervorm vind je terug op tal van verpakte planten en bloemen. Om een indruk te geven: Multi Supplies heeft (en levert) dit soort stickers voor heel veel Nederlandse en Europese supermarkten op voorraad.
Het bedrijf onderscheidt zich in deze branche met een enorm grote voorraadruimte, in zowel de vestiging Aalsmeer (F.A. Wentstraat 6) als Honselersdijk, en daarnaast met een supersnelle levering. Kleine of grote aantallen, telefonisch of via de webshop.

 

 

 

Onze sponsors

Nieuws

Welkom bij VENÉCO VELO. Wat leuk dat je onze website bezoekt! Wil je op de hoogte blijven van wat allemaal gebeurt bij VENECO VELO, kun je ons het beste volgen op Facebook (zie rechts). Daar vind je al ons nieuws, van wedstrijdschema’s tot evenementen en wedstrijdverslagen.
Omslagafbeelding voor VENÉCO VELO Handbal
1,094
VENÉCO VELO Handbal

VENÉCO VELO Handbal

De leukste handbalvereniging uit het Westland

20 hours ago

VENÉCO VELO Handbal
Het is bijna zover! Aanstaande zondag, 26 maart om 16:00 uur, speelt Dames 2 🤾‍♀️ hun laatste wedstrijd van het seizoen tegen Savosa DS1. En wat staat er op het spel? Als onze dames deze wedstrijd winnen🥇 promoveren ze naar de hoofdklasse. Natuurlijk kunnen onze speelsters alle steun 🙌 en aanmoediging 📣 gebruiken die ze kunnen krijgen. Daarom nodigen we jullie van harte uit om naar Velo te komen en onze Dames 2 naar de overwinning ✌ te schreeuwen 😀 De wedstrijd wordt gespeeld in Hal 1.#handbalhelden #handbal #wateringen #deleukstehandbalvereniging #venecovelo #hndbl #grootstehandbalvereniging #velo #damesselectievelo ... See MoreSee Less
View on Facebook
Zet 'm op Dexter! 💪💪👉 Dexter de Groot gaat vanaf maandag 20 maart 3 dagen stage lopen bij de Handbal Academie 🤾‍♂️ Wat een bijzondere ervaring zal dat gaan worden en natuurlijk heel leerzaam.Ook is hij geselecteerd ✅ voor Oranje Heren U17 die zich gaan voorbereiden op het EK in Zweden deze zomer.Dexter, wij wensen je heel veel succes en onwijs veel plezier. Enjoy!😀#handbalhelden #handbal #wateringen #deleukstehandbalvereniging #venecovelo #hndbl #grootstehandbalvereniging #velo ... See MoreSee Less
View on Facebook
📣MATCHDAYYYYYYYY!Vandaag om 19.00 uur spelen onze dames de laatste uitwedstrijd van deze competitie tegen Garage Kil/Volendam DS1Het belooft een spannende wedstrijd te worden want nummer 4 en 5 op de ranglijst spelen tegen elkaar.#handbalhelden #handbal #wateringen #deleukstehandbalvereniging #venecovelo #hndbl #grootstehandbalvereniging #velo #damesselectievelo 📸 @vissr.paul ... See MoreSee Less
View on Facebook